Szolgáltatásaink

Tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén.

Futárpostai tevékenység

Postai kiscsomag szállítást már a cég kezdete óta vállalunk alvállalkozóként, a folyamatosan növekvő igények figyelembevételével és teljesítésével.

Raklapos áruk szállítása

Partnereink visszajelzése alapján már raklapos áruk szállítását is vállaljuk a 3,5 tonnás autóinkkal és 18 tonnás teherautóinkkal.

Közép-európai piac

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk belföldi és nemzetközi közúti szállítás és logisztika területén, egészen 40 tonnás súlyú szállítmányokig.

Szakmai múlt

Cégünket 2008-ban alapítottuk és már a kezdetektől fogva megbízhatóság és magas színvonal jellemzi munkvavégzésünket és szakértelmünket.

Széleskörű járműpark

A több mint 25 járműből álló flottánkat folyamatosan karbantartjuk és fejlesztjük, nyomkövetővel elátott járműveink mindig a lehető legjobb színvonalat képviselik.

Kiemelt figyelem

A megbízhatóság és a rugalmasság a fő jellemzőnk. Számunkra minden partnerünk egyformán fontos és mindenkinek ugyan azt a kiemelt figyelmet biztosítjuk.

Bővebb tájékoztatást szeretne?

Írjon nekünk, vagy hívjon minket és hamarosan felvesszünk Önnel a kapcsolatot.